Kniha na otevřeném ohni - grilování, pečení, vaření
Popis zboží:
Carsten Bothe. Vaření na otevřeném ohni mnohem více prostředků než v regionu na grilu na dřevěném uhlí, Carsten Bothe ukazuje ve své knize praxe. Je-li Husa je smažené na pruhu nebo v troubě, pokud je to kultovní Eart nizozemské trouba se používá, nebo jednoduše zda hovězí vařené pečené prase pan a gril v horký popel, nebo je i chléb. 2. Vydání, 168 stran, více než 200 barevnými ilustracemi.Doporučené zboží |
---|
Naši partneři: Sportovní rybolov u rybníka Popelov E-ryby.cz –Rybníky, sportovní rybolov, zemní práce pomocí kráčivého rypadla / carove-lasery.cz – čárové lasery pro průmyslové použití / Lesnické potřeby, potřeby pro myslivce
Nákupní košík
položek v košíku: 0
položek v košíku: 0